Welkom » Mijn verhaal

&My Story

 

 

 

Sarah samengevat in enkele bulletpoints:

 

  • Sociaal dier met oog voor detail.
  • Als het kon zou ik oneindig veel reizen, verhalen vastleggen en planten kopen.
  • Positivo die ontzettend veel belang hecht aan authenticiteit en vrijheid.
  • Altijd te vinden voor frietjes van de frituur.
  • Kempische madam in hartje Antwerpen.

 

 

 

&My travel stories

'Mijn verhaal' gaat natuurlijk over meer dan dat. Waar zal ik beginnen...

In 2016 ging ik voor 3 maanden op stage naar Santo Antão, Kaapverdië. Een voor mij voordien onbekend, maar oh zo'n prachtig eiland! Ik kreeg de reismicrobe helemaal te pakken en dat avontuur was dan ook het begin van vele anderen. Zo deed ik een solo trip naar Costa Rica, ging backpacken door Thailand, doorkruiste Zweden en Noorwegen met de kano, bezocht de meest indrukwekkende steden van Amerika zoals New York, Las Vegas en Miami, vertrok opnieuw op buitenlandse stage. Deze keer voor 6 maanden naar Curaçao, ging tussen de haaien en varkens zwemmen op de Bahamas,...

Ja, ik ben zo iemand die een grote wereldkaart heeft ophangen thuis. :) 

Al deze onvergetelijke avonturen waarin ik adembenemende locaties heb ontdekt, de meest fantastische mensen heb ontmoet, volop genoten heb van wat het leven te bieden heeft ... heeft mij de waarde laten inzien van het vastleggen van deze kostbare momenten op beeld om ze voor altijd te koesteren. Naast de reismicrobe, was ik ook al snel in de ban van fotografie. Het gevoel van dankbaarheid en voldoening als ik met een grote lach op mijn gezicht terugkijk naar al die plaatjes is goud waard voor mij en dat is exact het gevoel dat ik jullie wil geven. 

 

Als fotograaf vind ik het belangrijk toegankelijk, betrouwbaar en empatisch te zijn zodat jij helemaal in je element bent. Met als resultaat spontane, tijdloze en hartverwarmende foto's vol emoties waar je met zelfvertrouwen naar terugkijkt. Mijn stijl zou ik omschrijven als warm, dromerig met een mysterieus kantje.

 

 

Ik hoop dat we elkaar binnenkort nog beter kunnen leren kennen en dat ik een voor jou bijzonder verhaal in beeld mag brengen.