Hé jij! Leuk dat je hier bent.

Ik ben Sarah.
Fotografe die avontuurlijke en liefdevolle verhalen omzet in krachtige beelden.

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben een 28-jarige Kempische madam die in het hartje van Antwerpen woont en zich overal thuis voelt waar het gezellig en zonnig is.
Creatieveling en sociaal dier met een zwak voor avontuur, reizen, zelfontwikkeling en mensen. Mijn ideale dag start met een kan thee, een rustig muziekje, een goed boek en een bezoekje aan de sportschool.

 

Als fotografe hou ik van een ongedwongen en plezierige aanpak die ervoor zorgt dat ik jouw verhaal krachtig en op de meest spontane manier vastleg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik neem je graag mee in mijn verhaal...

Mijn liefde voor fotografie ontstond tijdens de vele avontuurlijke reizen die ik al mocht maken. Van een solo trip naar Costa Rica, buitenlandse stages in Kaapverdië en Curaçao, backpacken door Thailand, tussen de haaien en biggen zwemmen op de Bahamas, Zweden en Noorwegen doorkruisen met de kano,... tot het bezoeken van de meest indrukwekkende steden van Amerika zoals New York, Las Vegas en Miami. Eén voor één avonturen waar ik uren over kan praten!

Het gevoel van dankbaarheid en voldoening als ik met een grote lach op mijn gezicht terugkijk naar al die plaatjes is goud waard voor mij en dat is dan ook exact het gevoel dat ik jou wil geven.

Wat ben ik dankbaar dat ik mijn diploma's aan de kant heb gegooid (oh ja ik ben afgestudeerd als psychiatrisch verpleegkundige en orthopedagoog) om mijn dromen achterna te gaan. Ik startte mijn eigen zaak om het beste van beide werelden te kunnen combineren: anderen helpen, fotograferen en reizen.

De beste beslissing die ik ooit heb gemaakt!

 

 

 

 

Ik hoop dat we elkaar binnenkort nog beter kunnen leren kennen en dat ik een voor jou bijzonder verhaal in beeld mag brengen.